Vriendenkring

Flor d’Luna heeft een Vriendenkring!

Velen genieten van de muziek van Flor d’Luna. Tijdens en na afloop van optredens blijkt steeds weer dat hun uitvoeringen mensen diep raken. Het repertoire, de muzikale kwaliteit en vooral de bevlogenheid waarmee gemusiceerd wordt maken steeds grote indruk op de bezoekers.
Flor d’Luna heeft intussen een brede schare van trouwe luisteraars opgebouwd. In maart 2013 hebben drie vrienden besloten om een Vriendenkring op te richten. Daarmee willen zij Flor d’Luna steunen in hun ontwikkeling. En dat is belangrijk in deze tijd.

Overtuin Website Groot en rode balk 8511

 

De stichting Vriendenkring _ Flor d’Luna nodigt u uit om donateur te worden. Naast de morele steun kunt u een belangrijk steentje bijdragen en er mede voor zorgen dat Flor d’Luna ook in de toekomst hun concerten kan blijven uitvoeren.

Wij gaan uit van een jaarlijkse donatie van € 25,- per vriend en € 40,- met partner. Uiteraard is een hogere donatie ook welkom.

Als donateur van de Vriendenkring _ Flor d’Luna wordt u op de hoogte gehouden met een Vriendenkring-nieuwsbrief. U kunt verder het volgende van ons verwachten:

–      een jaarlijks Vriendenkring-concert

–      uitnodiging voor Vriendenkring-repetities

–      uitnodiging voor een muzikale lezing

–      korting bij aankoop cd ‘s van Flor d’Luna

Wilt u zich als donateur aanmelden of meer informatie ontvangen neem dan contact op via vriendenkringflordeluna@gmail.com

Wim Bannink, voorzitter

Mieke van Kordelaar, penningmeester

Nandan Lemmers, secretaris

KvK 577 036 55

NL70 RABO 035865 9787